SVU beachcompetitie

Afgelopen donderdag vonden de finales van de SVU beachcompetitie plaats. Hier hebben 62 teams uit 6 verschillende poules wekenlang naar uitgekeken en gestreefd.

Na twee maanden zandhappen en showduiken in het zand, wisten zich er per poule 4 duo’s te kwalificeren voor de kruisfinales. Uit deze kruisfinales speelden de twee winnende teams uiteindelijk de eindfinales. De avond begon met veel enthousiasme, maar het weer zat hierbij niet mee. Een regenbuitje wist de pret niet te drukken, aangezien de teams na een half uurtje te hebben geschuild onder de parasols bij the Basket, niet vies waren van volleyballen in het zand. De teams hebben hierna nog lang geknokt voor de overwinning.

Bij dames laag zijn de twee teams uit D5 de strijd aangegaan. Beide teams gooiden niet zomaar de handdoek in de ring, maar de spannende finale werd toch door het team #beachenalsdezonschijnt gewonnen. Bij dames hoog werd de strijd tussen D1 en D2 uitgevochten en trok D1 met Sanne en Maaike uiteindelijk aan het langste eind. Bij heren hoog gingen beide teams tot het uiterste, wat resulteerde in een bloedstollende wedstrijd tussen SvuSpor en Beukers dat gewonnen werd door de gebroeders Visser. Maarten & Imke wisten als een van de weinige teams een set van Moniek en Tijmen te kunnen pakken tijdens de kruisfinales, maar tevergeefs. Ook Sanseveria stond niet in de weg van de Leeuwentemmers. De finales van mix laag en heren laag werden door Papa en Mama en SandBiters!

Toen de schemering ingevallen was en de laatste punten gespeeld werden, heeft de BeachCie voor mooie prijzen gezorgd.

BeachCie, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *