Over de vereniging

SVU Volleybal staat synoniem aan gezelligheid, dynamiek, sportiviteit en verbondenheid. Met acht damesteams en vier herenteams is SVU Volleybal de leukste en grootste studentenvolleybalvereniging van Amsterdam. Na de trainingen op maandag-, en woensdagavond is er altijd plek voor wat gezelligheid in The Hangout, waar veel SVU’ers naartoe verhuizen na zoveel sportiviteit voor een drankje met andere SVU’ers. Ook zijn er maandelijkse activiteiten zodat de gezelligheid nog wat extra gestimuleerd wordt.

MELD JE HIER AAN

NIVEAU

Bij SVU Volleybal wordt er binnen 12 teams gespeeld op alle mogelijke niveaus, van beginners tot ervaren spelers. Er is dus gegarandeerd een geschikt team voor jou!

STUDENTEN

Van studenten, voor studenten; welkom van zowel de universiteit als het hbo en mbo. Bij SVU speel je met alleen leeftijdsgenoten. Daar hoort natuurlijk een hoop gezellgheid en biertjes bij!

GOEDKOOP

Met een jaarlijkse contributie van €219 is SVU voor studenten een van de goedkoopste volleybalverenigingen van Amsterdam

ONTWIKKELING

Door mee te helpen binnen de vereniging en commissies kun je je CV een mooie boost geven
Naast de maandelijkse activiteiten, heeft SVU 15 verschillende commissies die er voor zorgen dat er geen saai moment te beleven valt op SVU!

Al deze mooie evenementen zorgen ervoor dat onze club een grote groep leden heeft die nauw verbonden zijn aan SVU. Daarnaast heeft SVU ook de eer om sinds begin 2017 een Guinness Wereld Record op haar naam te hebben staan door een volleybalwedstrijd van 101 uur te hebben gespeeld!

Door het studenten karakter van SVU Volleybal, mogen wij elk jaar weer nieuwe volleyballende studenten begroeten, en helaas ook afscheid nemen van oud-studenten. Dit maakt SVU Volleybal een dynamische club, waar niemand ooit stil staat en elk jaar weer wat anders is dan voorgaande jaren.

Kortom, genoeg redenen een kijkje te nemen bij SVU Volleybal. Wil je lid worden? Klik dan hier.

Meer weten? Volg ons op Facebook!

Trainingsschema

WordPress databasefout: [Table 'svuvolle.wp_wpsm_tables' doesn't exist]
SELECT * FROM wp_wpsm_tables WHERE id IN (13)

WordPress databasefout: [Table 'svuvolle.wp_wpsm_tables' doesn't exist]