Kampioenen!
23 mei 2017
International Tournament is coming up!
27 september 2017
Show all

Voorzitterswoordjes

Hoewel het enige tijd geleden is dat de nieuwe voorzitter geïnstalleerd is, leek het ons een goed idee om zowel de gepensioneerde als de splinternieuwe voorzitter een woordje te laten doen!

Lieve leden,
Er komen veel gevoelens bij me opborrelen bij het schrijven van dit stukje. Ik besef namelijk dat dit toch echt de laatste keer is dat ik jullie toe mag spreken. Het voelt bijna onwennig om m’n broek niet op mijn hoofd te zetten… Ach weetje, fuck it.
Zien jullie me zitten achter mijn laptop?
De afgelopen 1,5 jaar mocht ik jullie voorzitter zijn en ik kan maar niet de juiste woorden vinden om te beschrijven hoe dat was.
Ik heb zo ontzettend genoten van deze tijd! En daarnaast heeft het me ook een heleboel opgeleverd. Naast een aantal hele goede vrienden, ervaringen en biertjes heb ik ook iets anders gekregen.
Ik heb privé een moeilijke tijd achter de rug en jullie weten niet half hoeveel steun ik aan SVU (dus jullie) gehad heb. Ik wil jullie dan ook heel erg graag bedanken voor de afgelopen 1,5 jaar.
Ik krijg letterlijk en figuurlijk energie als ik me met SVU bezighoud of als ik alleen al onderweg ben naar SVU(’ers). Vraag maar aan Timon en Enya, die mij na 2 hele lange werkdagen voorbij zagen racen onderweg naar de ALF.
Ik wil via deze weg ook mijn bestuur bedanken. Zij hebben op een geweldige manier mij ondersteund, gecorrigeerd en aangevuld waar nodig. Nog nooit heb ik zo fijn samengewerkt met 4 van die mooie mensen. Bedankt jongens. Ik ben nog steeds heel erg blij met de keuze die we gemaakt hebben in november en ik ben heel blij dat jullie allemaal nog lid blijven. (Vooral om biertjes te doen en dansjes te wagen en de volgende dag te genieten van Anne’s kater.)
Het weekend met de overdracht zit er ook alweer op. In dit weekend zijn er een aantal mooie en een aantal minder mooie tradities ontstaan… Vooral Robin en ik hadden het zwaar maar het Haagse uitgaansleven maakte veel goed.
Ik heb het nieuwe bestuur even bekeken en ik kan in het komende seizoen met een gerust hart biertjes gaan drinken. Ik heb het volste vertrouwen in hen. Naast dat ze allemaal echter tering lekker zijn, zijn ze ook zeer bekwaam en ook zij gaan ongetwijfeld een onvergetelijke tijd tegemoet.
Geniet ervan!
Genoeg emoties en gelul. Tijd om bier te drinken, vakantie te vieren en te beachen waar het kan. Om te beginnen bij het uitstellen (of het vieren?) van Sessel’s burgerlijkheid.
Eind augustus beginnen we weer. Tot die tijd…. Cheers!
Giel

Lieve leden,
Als nieuwe voorzitter heb ik een vliegende start gemaakt. Tijdens het overdrachtsweekend heb ik de oude voorzitter door het stof laten gaan met een goede Roast. Verder was het natuurlijk erg gezellig. We hebben een goede overdracht gehad en deze mooi kunnen afsluiten met een goed drankje in het mooie Den Haag.
Sinds de ALV was ik al benoemd als voorzitter en ging dan ook al aan de slag, hoewel Giel ook actief bezig was om zijn zaken af te ronden en klaar te maken om het over te dragen. Nu die periode dat we beide er mee bezig waren voorbij is, heeft Giel alle spullen officieel aan mij overgedragen. Als nieuwe voorzitter is het dan ook handig dat jullie mij ook een beetje kennen.
Mijn naam is Daniël Schade, ik ben 25 jaar oud en net afgestudeerd aan de ALO. Maar huh? Kan dat wel? Een studentenvereniging met een voorzitter die geen student is? Nee dat is inderdaad wel een beetje gek, daarom is het maar goed dat ik nog een master aan de VU ga doen. Ik ga heel wat anders doen dan de ALO, namelijk Business Administration: Human Resource Management.
Als kind ben ik opgegroeid in de turn wereld en tot mijn 19e ben ik daar zelf ook actief mee geweest. Rond mijn 16e levensjaar ben ik gaan volleyballen. Ik ben toen begonnen bij Albatros en via Smashing ben ik bij SVU terecht gekomen in het ALO Heren 1 team. Niet alleen speel ik volleybal, ik heb ook vijf jaar lang volleybaltraining gegeven en heb daar mijn VT-3 licentie voor behaald. Verder ben ik woonachtig in het mooie Amsterdam-West, hoewel mijn hart in Amsterdam-Oost ligt omdat ik daar ben opgegroeid.
Mocht je nog meer over mij willen weten, spreek me gerust aan op het Sportcentrum of sluit gezellig aan na de training!
Daniël