Commissies

SVU Volleybal heeft superveel leuke commissies die het volleyballen bij de club nog net iets leuker maken. Wil jij snel nieuwe vrienden maken? Twijfel dan niet om bij een commissie te gaan! Hieronder vind je een overzicht van alle commissies die SVU Volleybal heeft in het seizoen 2019-2020.

Wil je meer weten over een commissie of je opgeven voor een commissie? Neem dan contact op met de commissiecoördinator via commissiecoordinator@svuvolleybal.nl
De commissiecoördinator zorgt er voor dat alle commissies gevuld zijn en er het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Zit jij in een commissie? Dan kun je één of meerdere sterren verdienen. Achter iedere commissie zie je hoeveel sterren je verdient. Heb jij drie of meer sterren? Dan word jij aan het einde van het jaar uitgenodigd voor het Actieve Leden Feest. Wil jij daar hoe dan ook bij zijn? Stuur dan snel een berichtje naar de commissiecoördinator.
IMG_0857
IMG_3705
IMG_6608
IMG_4162
 
Acco – ★★★
De ACCO is de commissie die ieder jaar de meeste activiteiten op haar naam heeft staan. Van feestjes tot een running dinner, de ACCO regelt het! Ben jij nou ook een echter partyplanner of zit jij bomvol ideeën voor activiteiten? Ga dan bij de ACCO!
Batacie – ★
Houd je van een beetje hardlopen, maar vooral van een weekend feesten? Schrijf je dan in voor de Batavierenrace! SVU doet mee met de grootste studentenestafetteloop ter wereld. Het is een slopend maar onwijs leuk weekend in het verre Enschede, maar zeker de moeite waard!
Beachcie – ★★★
Eind april worden de laatste zaalwedstrijden gespeeld, maar wees niet getreurd. Daarna kun je namelijk gewoon meedoen aan de beachcompetitie. Deze wedstrijden worden gehouden op de beachvelden bij de VU.
Galacie – ★★
Ieder jaar trekken de SVU’ers hun galajurken uit de kast om naar het gala te gaan. Om er voor te zorgen dat het gala er spic en span uit ziet, is de Galacie opgesteld. Ieder jaar maken zij er weer een geweldig feest van.
InTeam – ★★
De InTeam is de commissie die het clubblad verzorgd. Het blad komt drie keer per jaar uit en vooral na het IT en NT staan er veel leuke nieuwtjes in. Wil jij je schrijftalent ontwikkelen of ben je gewoon altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes? Dan zit je bij deze commissie aan het juiste adres!
ITcie – ★★★★★
Ieder jaar vindt er in november het SVU-evenement van het jaar plaats: het Internationaal Toernooi. Dit weekend staat in het teken van volleybal en feesten. Voor twee nachten lang komen er volleybalteams uit Europa bij SVU op bezoek om de Amsterdamse sfeer te proeven.
NTcie – ★★★★
Omdat overdag volleyballen ook maar zo gewoon is, verplaatsen we tijdens het Nachttoernooi de wedstrijden naar ‘s avonds en ‘s nachts. Dit wordt beëindigd met een memorabel feestje.
Promocie – ★★★
De Promocie zorgt ervoor dat SVU op alle infodagen en intro-evenementen vertegenwoordigd wordt.
Smoelenboekcie – ★★
De SmoelenboekCie zorgt er ieder jaar weer voor dat alle leden van SVU op de foto gaan en worden vertegenwoordig in het Smoelenboek. Ze maken aan het begin van het seizoen foto’s van alle oude- en nieuwe leden en geven zo aan het begin van het seizoen iedereen een leuk inkijkje in alle teams.
Surfcie – ★
Frankrijk is een populair land bij SVU. In de winter gaat SVU hier de bergen in en ‘s zomers ligt menig SVU’er op het strand of met een surfplank in het water. Lekker volleyballen en wat feestjes er bij en je hebt een top-vakantie!
Technische Commissie – ★★★
De Technische Commissie, ook wel de TC genoemd, steekt ieder jaar in augustus de koppen bij elkaar om alle teams samen te stellen. Dit is ieder jaar weer een uitdaging.
Vriendentoernooicie – ★★
Wil jij ook een keer je vrienden of familieleden zien volleyballen? Doe dan mee met het vriendentoernooi! Het toernooi wordt afgesloten met een karaoke-avond.