Nieuws

3 november 2016

Wereldrecordpoging!

Van 2 tot en met 6 januari 2017 luidt de Amsterdamse studentenvolleybalvereniging SVU het nieuwe jaar goed in met een wereldrecordpoging! Om elf uur ‘s ochtends zal het startsignaal klinken waarna 24 enthousiaste SVU’ers samen 100 uur zullen volleyballen. Natuurlijk zal de rest van de SVU’ers ook zijn of haar steentje bijdragen door te scheidsen, aan te moedigen, te koken, activiteiten te organiseren en geld op te halen voor
29 december 2016

Wereldrecordpoging – de voorbereidingen

Fenna Miedema is een van de 24 deelnemers die op maandag 2 januari start met de Wereldrecordpoging, waarbij ze gaan proberen het huidige record van 85 uur te verbreken. In dit artikel vertelt ze over de voorbereidingen, de organisatie waar sponsorgeld voor wordt ingezameld, en de activiteiten die door de week gepland staan.
5 januari 2017

Wereldrecordpoging – Highlights na 70 uur

15 november 2017

Ready for take off?!

YESSSS! The SVU International Tournament is almost there! It has already been 17 weeks since the IT committee had their fist meeting and started with the organisation of this 27th edition. Now, only two more nights to go, and we can get this galaxy party started!
4 januari 2018

Nachttoernooi 2018

Binnenkort is het weer zover, eind februari organiseert SVU Amsterdam het Nachttoernooi! Er zal de hele avond (tot middernacht) gevolleybald worden en het toernooi wordt afgesloten met een spectaculair themafeest. Dit jaar is het thema: ‘’Get Your Game On!’’ en wel in retro style!