00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


Recordpoging

Wereldrecordpoging 100 uur volleyballen!

Wat: 100 uur non-stop volleyballen

Wanneer: Ma 2 jan 11:00 uur - Vrij 6 jan 15:00 uur

Waar: Sportcentrum VU, Uilenstede te Amstelveen

Wie: 24 leden van SVU Volleybal

Waarvoor: Geld inzamelen voor het goede doel Only Friends

Waarom: Omdat je van volleybal nooit genoeg kunt krijgen!
Recordpoging

Bekijk hier de geplande activiteiten tijdens de wereldrecordpoging-week!
unnamed

Livestream

Tijdens de gehele wereld recordpoging zullen alle uren worden opgenomen en zelfs worden uitgezonden via een YouTube Livestream, zodat ook iedereen thuis kan meeleven met onze toppers! Klik hier om naar de stream te gaan. Omdat we per keer niet langer dan 8 uur kunnen uitzenden, zijn we helaas genoodzaakt steeds een nieuwe video te streamen. Zoek op de bovenstaande link naar de video waar 'NU LIVE' bij staat.
only-friends

Only Friends

Dit evenement wordt niet alleen maar georganiseerd om het huidig staand record (eveneens in onze handen!) te verbreken. We willen ons, met alle aandacht die er voor dit evenement is, ook inzetten voor het goede doel! Met behulp van deze recordpoging gaat SVU Volleybal daarom geld ophalen voor Only Friends. Only Friends is een sportclub in Amsterdam voor kinderen en jongeren met een beperking. Er wordt gesport in het Friendship Sportscentre in Amsterdam Noord. Hier worden 24 sporten aangeboden voor zo’n 600 kinderen. Onder deze sporten bevindt zich ook zitvolleybal! Klik op het logo boven aan deze pagina om naar de site van Only Friends te gaan!
Recordpoging

Activiteitenschema

Tijdens de wereldrecordpoging zullen er veel verschillende activiteiten rondom het volleybal worden georganiseerd. Hiermee willen we de spelers op de been houden en natuurlijk wat extra geld inzamelen voor het goede doel! Van een voetbaltoernooitje tot een bandjesavond en van een spinningmarathon tot een bioscoopnacht: je kunt het zo gek niet bedenken! Heb je zelf nu een idee voor een randactiviteit voor tijdens de poging, neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Recordpoging

Commissie

Onze commissie bestaat uit zes van onze geweldige SVU leden: Anouk, Lara, Ilse, Giel, Sjon en Robin. Wij zullen gedurende de gehele recordpoging aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier, We hopen jullie allemaal te zien in ons Sportcentrum op Uilenstede!