Sponsoren

Hieronder staat een overzicht van al onze sponsoren. Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van SVU Volleybal of één van de teams? Neem dan contact op met externezaken@svuvolleybal.nl of vraag vrijblijvend een sponsorbrochure aan.
Het sportcentrum is de thuisbasis van SVU Volleybal. Bij het Sportcentrum worden mensen bij elkaar gebracht. Het Sportcentrum doet er dus ook alles aan om het beste eruit te halen en daarmee onvergetelijke ervaringen te realiseren. Dit doen ze inmiddels al bijna een halve eeuw. Door de binding met de Vrije Universiteit sporten veel VU-studenten en VU-medewerkers bij Sportcentrum VU. Een groot deel van het ledenbestand bestaat echter ook uit mensen zonder deze binding. Buurtbewoners uit Amstelveen en bedrijven uit de omgeving zijn namelijk ook meer dan welkom.
Sportcentrum VU
Fysiofysiek is een fysiopraktijk gevestigd in het Sportcentrum te Uilenstede en op de VU Campus in Amsterdam. Bij Fysiofysiek kun je terecht voor: Fysiotherapie, Manuele therapie, Dry Needling, Postoperatieve revalidatie en Arbeidsgerelateerde klachten. Op alle locaties lenen de fitness- en behandelruimtes zich uitstekend voor fysiotherapie op maat.
logofysiofysiekverloop_def
Burgemeester Vastgoed is een vastgoedbedrijf in Amsterdam. De woningmarkt in Amsterdam en omstreken kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Je hebt te maken met een grote vraag, weinig aanbod en met veel juridisch ingewikkelde vraagstukken. Er zijn allerlei zaken die lastig uit te zoeken zijn en lastig te begrijpen zijn. Maak je niet druk, Burgemeester Vastgoed helpt je van het begin tot het eind en gaat met je mee naar de notaris. De afgelopen jaren hebben ze al honderden expats aan een woning geholpen.
SVU Volleybal is met ingang van september 2019 gelieerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Een meerderheid van de leden van SVU Volleybal studeert namelijk aan de Vrije Universiteit. Doordat SVU Volleybal gelieerd is aan de Vrije Universiteit, speelt SVU in shirts gesponsord door de VU.
images
Aubergine IT is gespecialiseerd in het maken van webapplicaties en websites en gek van mooie techniek op het internet. Ze doen aan webtechniek, met veel kennis over de raakvlakken met interactie, ontwerp, marketing, strategie en bedrijfsvoering.
logo