Hieronder staat een overzicht van al onze sponsoren. Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van SVU Volleybal of één van de teams?

Neem dan contact op met externezaken@svuvolleybal.nl of vraag vrijblijvend een sponsorbrochure aan.Het sportcentrum is de thuisbasis van SVU Volleybal. Bij het Sportcentrum worden mensen bij elkaar gebracht. Het Sportcentrum doet er dus ook alles aan om het beste eruit te halen en daarmee onvergetelijke ervaringen te realiseren. Dit doen ze inmiddels al bijna een halve eeuw. Door de binding met de Vrije Universiteit sporten veel VU-studenten en VU-medewerkers bij Sportcentrum VU. Een groot deel van het ledenbestand bestaat echter ook uit mensen zonder deze binding. Buurtbewoners uit Amstelveen en bedrijven uit de omgeving zijn namelijk ook meer dan welkom.
Sportcentrum VU
SVU Volleybal is met ingang van september 2019 gelieerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Een meerderheid van de leden van SVU Volleybal studeert namelijk aan de Vrije Universiteit. Doordat SVU Volleybal gelieerd is aan de Vrije Universiteit, speelt SVU in shirts gesponsord door de VU.
images
SVU is verbonden met Sponsorkliks. www.sponsorkliks.com is een website waar verenigingen een commissie ontvangen voor online betalingen van hun leden. Om SVU Volleybal te steunen, ga naar naar de website en typ 'SVU Volleybal' als sponsordoel in. Vervolgens kun je op verschillende websites zoals ASOS, thuisbezorgd, bol.com, Mediamarkt en Hema betalingen verrichten zoals je gewend bent. SVU Volleybal ontvangt een kleine commissie voor elke voltooide betaling! Neem een kijkje op de website om meer te weten te komen over de werking.
sponsorkliks_nl_white_horizontal
Fysiofysiek is a physiotherapy office located at the Sportscenter at Uilenstede and the VU Campus in Amsterdam. You can go to Fysiofysiek for physiotherapy, dry needling, manual therapy, postoperative rehabilitation, and work-related physical complaints. The fitness and treatment rooms at all locations are perfect for customized physiotherapy.
Untitled design (72)
DressMe Clothing is onze eerste leverancier als het gaat om teamshirts en sweaters. Leden van SVU Volleybal krijgen 10% korting en SVU Volleybal krijgt 6.5% cashback op alle bestellingen die door SVU Volleybal zijn gedaan. Wil je hier wat bestellen? Stuur dan een mailtje naar utrecht@dressmeclothing.nl en laat vooral weten dat je van SVU Volleybal komt! Vind je nou ergens anders een goedkoper aanbod? Laat dit dan aan DressMe Clothing zien en dan geven ze jou gegarandeerd een gelijkwaardig aanbod.
Logo-DressMe-Grijs-Cyaan-1024×333
Dankzij de services van Aubergine IT kunnen jullie onze website bezoeken. Aubergine IT bouwt en onderhoudt applicaties en websites die verschil maken. Ze gaan ver in hun service en zijn betrouwbaar in hun dienstverlening. Ze gebruiken bewezen technieken en de gespecialiseerde programmeurs zijn altijd zelf bereikbaar.
Aubergine IT
Vrienden van SVU is een initiatief waarbij je een bedrag naar keuze kunt doneren aan SVU Volleybal. In ruil daarvoor worden de namen van SVU-vrienden uitgelicht in ons clubblad, 'het Inteam', dat drie keer per jaar verschijnt. Daarnaast ook in onze andere bladen, zoals het introductieboek 'het Smoelenboek'. Vrienden van SVU krijgen ook privileges bij speciale SVU-evenementen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met externezaken@svuvolleybal.nl!