Sponsoren

Hieronder staat een overzicht van al onze sponsoren. Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van SVU Volleybal of één van de teams? Neem dan contact op met externezaken@svuvolleybal.nl of vraag vrijblijvend een sponsorbrochure aan.
Het sportcentrum is de thuisbasis van SVU Volleybal. Bij het Sportcentrum worden mensen bij elkaar gebracht. Het Sportcentrum doet er dus ook alles aan om het beste eruit te halen en daarmee onvergetelijke ervaringen te realiseren. Dit doen ze inmiddels al bijna een halve eeuw. Door de binding met de Vrije Universiteit sporten veel VU-studenten en VU-medewerkers bij Sportcentrum VU. Een groot deel van het ledenbestand bestaat echter ook uit mensen zonder deze binding. Buurtbewoners uit Amstelveen en bedrijven uit de omgeving zijn namelijk ook meer dan welkom.
Sportcentrum VU
FIODEXACT staat voor Francisca interim onderwijskundige en docent exacte vakken. Bij FIODEXACT vindt u uw gekwalificeerde onderwijskracht voor continuïteit en vernieuwing. Werk jij of ken iemand in het onderwijs die op zoek is naar een vervangende docent? Neem dan contact op met Vincent Francisca via info@fiodexact.nl.
fiodexact2
Hopelijk komen de leden van SVU niet zo snel in de juridische problemen, maar mocht het toch nodig zijn dan staat Pieters advocaten voor u klaar! Het team van advocatenkantoor Pieters Advocaten heeft jarenlange ervaring in het adviseren van, en procederen voor particulieren en bedrijven. Onze advocaten zijn betrokken, werken met korte lijnen en bieden scherpe tarieven.
pietersadvocaten
Dankzij de services van Aubergine IT kunnen jullie onze website bezoeken. Aubergine IT bouwt en onderhoudt applicaties en websites die verschil maken. Ze gaan ver in hun service en zijn betrouwbaar in hun dienstverlening. Ze gebruiken bewezen technieken en de gespecialiseerde programmeurs zijn altijd zelf bereikbaar.
SPONSOREN
SVU Volleybal is met ingang van september 2019 gelieerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Een meerderheid van de leden van SVU Volleybal studeert namelijk aan de Vrije Universiteit. Doordat SVU Volleybal gelieerd is aan de Vrije Universiteit, speelt SVU in shirts gesponsord door de VU.
images
DressMe Clothing is onze eerste leverancier als het gaat om teamshirts en sweaters. Leden van SVU Volleybal krijgen 10% korting en SVU Volleybal krijgt 6.5% cashback op alle bestellingen die door SVU Volleybal zijn gedaan. Wil je hier wat bestellen? Stuur dan een mailtje naar utrecht@dressmeclothing.nl en laat vooral weten dat je van SVU Volleybal komt! Vind je nou ergens anders een goedkoper aanbod? Laat dit dan aan DressMe Clothing zien en dan geven ze jou gegarandeerd een gelijkwaardig aanbod.
DressMe Clothing