Wereldrecordpoging!
3 november 2016
Wereldrecordpoging – Highlights na 70 uur
5 januari 2017
Wereldrecordpoging!
3 november 2016
Wereldrecordpoging – Highlights na 70 uur
5 januari 2017
Show all

Wereldrecordpoging – de voorbereidingen

Fenna Miedema is een van de 24 deelnemers die op maandag 2 januari start met de Wereldrecordpoging, waarbij ze gaan proberen het huidige record van 85 uur te verbreken. In dit artikel vertelt ze over de voorbereidingen, de organisatie waar sponsorgeld voor wordt ingezameld, en de activiteiten die door de week gepland staan.

De voorbereidingen…

Jaja, het is al bijna zover!
2017 begint dit jaar goed met een poging om ons eigen wereldrecord volleyballen van 85 uur te verbreken met 100 uur nonstop volleyballen! Daarnaast hopen we met deze poging ook zo veel mogelijk geld op te halen voor Only Friends; een sportclub in Amsterdam voor kinderen en jongeren met een beperking.

Zo’n wereldrecordpoging en geldinzamelactie vraagt natuurlijk om enige voorbereiding! Nou, die voorbereidingen zijn in volle gang! De 24 deelnemers zijn opgedeeld in twee teams en hebben inmiddels hun (slopende) schema gekregen. Nu pas wordt echt duidelijk hoe intensief deze 100 uur gaan worden. O o waarom deden we dit ook alweer?! Dat heb ik mezelf inmiddels al 10x afgevraagd…

Nou, naast een eervolle vermelding in het guinness world book of records, willen we als vereniging zo veel mogelijk geld op halen voor Only Friends. Niet alleen door het sponsoren van de 24 spelers maar ook middels een hoop andere activiteiten. Denk aan een zaalvoetbaltoernooi, masterchef, filmnacht, pubquiz, bierproeverij etc.

O o waarom deden we dit ook alweer?! Dat heb ik mezelf inmiddels al 10x afgevraagd…

Dit vraagt natuurlijk om een hoop geregel en voorbereiding! Onze commissie is nu dan ook nog steeds druk bezig met de organisatie en promotie van al deze activiteiten. Want, hoe meer mensen die komen, hoe meer geld voor het goede doel! Plus hoe gezelliger het natuurlijk is! Daarnaast proberen zij de 24 spelers ook zo goed mogelijk voor te bereiden met allerlei tips: vergeet je oordoppen en slaapmasker niet, breng voldoende warme kleding (aangezien de zaal niet verlaten mag worden), een dieetadvies (drink geen alcohol in de aanloop naar de poging… hmm dat wordt leuk met oud en nieuw...) en de deelnemers konden langs voor een check-up bij de fysio. Ja ja! 100 uur volleyballen is niet niks!

Ook worden er plannen gemaakt over hoe we iedereen tijdens de poging van alles op de hoogte kunnen houden. Denk aan dagelijkse nieuwsartikelen, updates via de facebookpagina en een Instagram account. DUS voor nu: like de facebook pagina zodat je niets mist.

VOOR NU: geniet van de kerstdagen en de jaarwisseling, en dan zien we je volgend jaar 2 januari om 11:00 voor de start van de wereldrecordpoging!

Toedeloeee

Wil je meer weten over de WRP? Kijk dan op deze pagina, en like ons op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.